Wie zijn wij

Wij zijn Marielle van der Kooij en Paul Bosman.

Wij hebben onze kennel ongeveer sinds begin 2000 en nog steeds fokken wij met passie Mechelaars! Mechelse Herders zijn door hun lichaamsbouw, kracht, intelligentie en doorzettingsvermogen de hond bij uitstek voor alle soorten africhting.

Door zijn geweldige karakter ook zeker als huishond goed te houden, mits hij consequent wordt opgevoed en hij voldoende beweging en mentale belasting krijgt.

Wij hebben allebei door de loop der jaren met verschillende honden aan NK’s en WK’s deelgenomen. Met Flymo ( zoon van Luna van t Haagse Bloed) is Marielle 2 keer Nederlands Kampioen alle rassen geworden en 1 keer Nederlands Kampioen Belgische Herders. Met Flymo heeft zij deelgenomen aan 2 WK’s.

Paul heeft met Koos van t Haagse Bloed op top niveau gedraaid in Nederland en heeft ook 2 WK’s met hem gedraaid. Met Figaro is Marielle in 2014 nog gekwalificeerd voor het WK Finland. Met de zoon van Figaro, Chief is zij in 2016 gekwalificeerd voor het WK in Frankrijk.

Wij weten als geen ander wat er van een sporthond verwacht wordt. Een goede gezondheid staat voorop met daarbij uiteraard een enorme will to please, werklust, vaste beet en natuurlijke driften. Onze honden fokken wij dan ook gericht op deze kwaliteiten en daarnaast streven wij ernaar ook een sociale hond te fokken, zodat deze ook aan huis een fijne kameraad is.

Onze gefokte honden zijn terug te vinden bij allerlei disciplines in de africhting; IPO, KNPV, Bond voor Diensthond, Reddingshond, Speurhond , Douane, Politie etc.

Dus zoekt u een sporthond, dan bent u bij ons aan het juiste adres.