03-03-2024 – Star van t Haagse Bloed

Star (Roepnaam: Kyra van t ‘Haagse Bloed)

Chivaz force canina x Odin (dochter van Caine).

IGP 3, enorme will to please en goede buitdrift. Kyra weet goed te schakelen tussen ‘thuis’ en werk en is altijd sociaal naar mens en dier.

HD A I ED vrij I rug perfect I DM vrij I SDCA 1 & 2 vrij I embark getest met een COI van 10%.

Wordt gedekt in april / mei bij de kennel van het Haagse Bloed!

Star-Kyra

17-02-2024 – Spirit van ‘t Haagse Bloed (Roepnaam Zorra)

Vandaag te Heusden-Zolder met Spirit van ‘t Haagse Bloed (Roepnaam Zorra) eerste A examen puin (RH-T A) gedaan… en zo fier op mijn meisje!
Uiteraard nog werkpuntjes!
Maar, waar ze in Oostenrijk nog echt reactief op n andere hond heeft gereageerd, daar was nu niets van te zien! De rust en kalmte zelf bij elke andere hond! En waar ze tot n week geleden van de tafels en apport eigenlijk niks bakte, nu deed ze het, weliswaar nog niet perfect maar al zo blij met deze vooruitgang. En op het volgen heeft ze super mooi compliment van de keurmeester gekregen!
In het zoekgedeelte heeft ze prachtig werk laten zien! Heel zelfstandig, stuurbaar, gedreven, mooie verwijzingen. Helaas heb ik zelf punten laten liggen (gebrek aan ervaring) door haar te vroeg van het slachtoffer weg te roepen (voor toestemming keurmeester). Maar, ik ben blij dat de puntenaftrek mijn fout was en niet die van mijn hondje!
Dit alles resulteerde in n mooie 2e plaats (op 7 deelnemers, waarvan 4 niet geslaagd), met 166/86, totaal 252.
Ook dikke proficiat aan mijn andere clubmaatjes, Danny met Valco kaapte de eerste plaats weg (puin A) en Anita met Yaro de derde plaats (puin geschiktheid)

zorra-17024

27-11-2023 – Star (Roepnaam Kyra) van het Haagse Bloed –

Star (Roepnaam Kyra) van het Haagse Bloed
(2018 – Odin van ’t Haagse Bloed x Chivaz Force Canina (Auzzy Ostraryka x Chivas vis Major))

  • Igp 3
  • HD A
  • ED Vrij
  • Rug perfect
  • Embark getest
  • COI 10%
  • SDCA 1 en 2 vrij
  • DM vrij

Fantastische werkhond met een enorme will to please . Deze geweldige teef is een dochter van Odin van ’t Haagse Bloed x Chivaz Force Canina en  wordt in mei/april gedekt. We zijn nog aan het rondkijken welke geweldige Reu we gaan gebruiken voor haar en moet natuurlijk over deze lijnen passen.

Star (Roepnaam Kyra)