17-02-2024 – Spirit van ‘t Haagse Bloed (Roepnaam Zorra)

Vandaag te Heusden-Zolder met Spirit van ‘t Haagse Bloed (Roepnaam Zorra) eerste A examen puin (RH-T A) gedaan… en zo fier op mijn meisje!
Uiteraard nog werkpuntjes!
Maar, waar ze in Oostenrijk nog echt reactief op n andere hond heeft gereageerd, daar was nu niets van te zien! De rust en kalmte zelf bij elke andere hond! En waar ze tot n week geleden van de tafels en apport eigenlijk niks bakte, nu deed ze het, weliswaar nog niet perfect maar al zo blij met deze vooruitgang. En op het volgen heeft ze super mooi compliment van de keurmeester gekregen!
In het zoekgedeelte heeft ze prachtig werk laten zien! Heel zelfstandig, stuurbaar, gedreven, mooie verwijzingen. Helaas heb ik zelf punten laten liggen (gebrek aan ervaring) door haar te vroeg van het slachtoffer weg te roepen (voor toestemming keurmeester). Maar, ik ben blij dat de puntenaftrek mijn fout was en niet die van mijn hondje!
Dit alles resulteerde in n mooie 2e plaats (op 7 deelnemers, waarvan 4 niet geslaagd), met 166/86, totaal 252.
Ook dikke proficiat aan mijn andere clubmaatjes, Danny met Valco kaapte de eerste plaats weg (puin A) en Anita met Yaro de derde plaats (puin geschiktheid)

zorra-17024